• Home
  • Actua
  • PERSBERICHT: Afscheid van 2 spelers, nieuwe “Center” in aantocht
23 februari 2024

PERSBERICHT: Afscheid van 2 spelers, nieuwe “Center” in aantocht

Na het afsluiten van de eerste fase van de competitie heeft het bestuur samen met de sportieve staf een evaluatie gemaakt van de eerste fase van de competitie.

Na een teleurstellende start hebben we onze uiterste best gedaan om het tij te keren en tegelijkertijd onze jonge spelers te beschermen.
Een paar keer zat het geluk niet aan onze zijde, zoals bijvoorbeeld in de wedstrijd tegen Limburg… Hoewel we een zeer mooie overwinning hebben behaald tijdens de carnavalswedstrijd in een uitgelaten en zinderend Forum, hadden we uiteraard op meer gehoopt dan 3 overwinningen.

Positief is dat we steeds meer fans en partners rondom onze club mogen ervaren, wat ons de nodige motivatie en vertrouwen geeft om hard te blijven doorwerken aan het behoud van onze club.

We blijven benadrukken dat financiële stabiliteit de visie is en zal blijven voor de komende jaren.

In die context zijn een aantal sportieve keuzes gemaakt met het oog op het verdere verloop van het seizoen, waarbij de ontwikkeling van onze jonge spelers centraal staat:
Martin Meiers en Trevor Blondin verlaten de club wegens tegenvallende sportieve prestaties
• Er wordt momenteel door de sportieve staf gezocht naar een gepaste vervanger voor Meiers, zodat Ivan Maras de nodige rustmomenten kan krijgen tijdens de wedstrijd. Hierover de komende dagen meer nieuws…
• Trevor Blondin zal niet worden vervangen, aangezien eerder dit seizoen Tito Casero met succes de rangen heeft vervoegd en we ook onze youngsters meer speelminuten willen bieden in de nakende Silver League

Tot slot nemen we ook afscheid van Kevin Verhulst, die zijn ontslag heeft ingediend vanwege een verschil in visie over de werking van de club op sportief gebied.

We wensen Kevin, Martin en Trevor te bedanken voor hun inspanningen voor Okapi en kijken positief de komende wedstrijden tegemoet zodat er een mooi resultaat in de Elite Silver gehaald kan worden.