Zoeken x

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Wedstrijdanimatie

Studio One, al jarenlang de vaste cheerleaders van Okapi Aalstar

Het ontstaan van onze dansschool dateert reeds van vele jaren terug.  15 jaar lang stond de dansschool “Extreme Dance” onder de leiding van Natalie en Stefanie D’Hoe.

In 2018 gaven zij de fakkel aan ons door. Aangezien wij al jarenlang een passie hebben voor dansen en cheerleaden was dit voor ons echt een kinderdroom die uitkwam. Drie vrienden (Cedric Rausch, Jellina De Knibber en Stephanie Vlasschaert) die al meer dan 10 jaar samen dansten, kregen de kans om samen hun eigen dansschool uit te bouwen, die we met de nodige fierheid “Studio One” doopten.

Gesteund door onze ouders en partners grepen we de kans aan om onze passie en kennis met anderen te delen. Zelf waren we ook al jaren lesgever binnen de dansschool en actief in het demoteam. Cedric, Jellina, Stephanie en nog tal van andere professionele lesgevers verzorgen wekelijks heel wat danslessen in onze dansschool te Denderleeuw.

 

ONE FAMILY, ONE PASSION is onze leuze, die we graag aan iedereen meegeven. We delen allemaal dezelfde passie voor dans. Gezien de vele uren per week waarin we samen vertoeven voelen onze teams echt aan als familie. We vinden het dan ook enorm belangrijk dat er een familiale sfeer heerst in onze dansschool, een plek waar iedereen welkom is en zich welkom voelt.
Naast de reguliere danslessen worden de demoteams ook regelmatig gevraagd voor optredens en zijn ze op tal van evenementen niet meer weg te denken. Onze dansers van het demoteam “As One” verzorgen telkens de wedstrijden van de eerste basketbalploeg in het Forum. Met hun enthousiasme, inzet en dansskills proberen ze jullie elke keer te animeren. “B-One” is het jongere demoteam: zij zijn de vaste cheerleaders van Volleybal Caruur Gent, maar zijn soms ook te zien in het
Forum op die net iets specialere matchen (vb: Kerstmatch).

DAVID, ONZE MASCOTTE

Hey, ik ben de Okapi mascotte. Ale, ge zult er niet van achter over liggen… maar ik ben een Okapi.

Ge weet wel, het liefste beestje ter wereld, maar eens op een basketbalplein gevaarlijker dan Spirou, bloeddorstiger dan een Giant, gemener als een Kangoeroe, krachtiger als een beer maar trouwer als Filouken de hond…

Doe mee als ik op het plein sta, dat heb ik graag!

Groetjes

David (den dienen da t’er in zitj)

 


Onze partners

Blijf op de hoogte van okapi aalst!

Via onze social media kanalen en de wekelijkse nieuwsbrief

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.