Zoeken x

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Crazy Onions

De CRAZY ONIONS is de fanclub van Okapi Aalst

Begin maart 2018 staken een aantal supporters van Okapi de hoofden bij elkaar. Na het ter ziele gaan van Blue Armada was iedereen het eens dat een nieuwe supportersclub noodzakelijk was.

Om die nieuwe fanclub beter in the picture te plaatsen werd  bewust stijlbreuk met het verleden gepleegd. Die donderdag 08 maart 2018 werd gekozen voor de naam The Crazy Onions.  Een gloednieuw logo werd gecreëerd.

Sindsdien werden heel wat activiteiten georganiseerd : eetfestijnen, een stickerboek, nieuwjaarsrecepties voor de leden in aanwezigheid van de spelers,  supportersavonden, coachbabbels, gratis tombola’s…maar vooral het organiseren van bussen voor de verplaatsingen van ons Okapi.

Het huidige bestuur bestaande uit

  • Voorzitter : Veronique Cuvelier
  • Secretaris  : Gina De Vuyst
  • Schatbewaarder  : Martine Van Delsen

trapten samen met een aantal actieve medewerkers het seizoen 2020-2021 af.

 

Hoe en waarom zou je lid worden ?

 

Lid  word je door het lidgeld, dat €15,00 bedraagt, over te schrijven  op ons rekeningnummer

BE49 9733 4593 4871

Stuur je gegevens (naam, adres, emailadres/telefoon) door naar crazyonions@outlook.be zodat we met jou contact kunnen opnemen

Als lid  ontvang je een uniek cadeau (voor 2020-2021 een prachtige sjaal met logo) ;  een mooie korting op de supportersbus en tal van andere voordelen

Op onze Facebookpagina  “The Crazy Onions”, een openbare groep, kan je  al onze acties en organisaties in het oog te houden. Het loont de moeite !

The Crazy Onions hopen je weldra te mogen verwelkomen

 

PETJEN EN METJEN

Peter van de fanclub is Kris D’Haens.

Ben je op zoek naar kwalitatief vlees, versneden op ambachtelijke wijze? Dan ben je bij slagerij D’haens te Aalst aan het juiste adres. Versheid en malsheid zijn erg belangrijk om topkwaliteit te kunnen garanderen. Daarom wordt alles in huis bereid en het vlees met volledig karkas pas in de slagerij uitgebeend. We zijn daarbij gespecialiseerd in gerijpt vlees en buitenlandse rassen. Telkens gaan we op zoek naar nieuwe producten en houden we rekening met thema’s en tradities.

Je hebt altijd keuze uit een ruim assortiment van verschillende vleesproducten. Zo kan je bij ons terecht voor vers vlees,  heerlijke patéexclusief Duke of Berkshire vleesgerijpt vlees en smakelijke pensen. De laatstgenoemden worden omwille van het lekkere recept erg gesmaakt in Aalst en ver daarbuiten.

Voor speciale gelegenheden kan je ook bij ons terecht. Samen met familie en vrienden op een zomeravond genieten van een barbecue?

Bestel dan ons smakelijk barbecue vlees. Ben je meer liefhebber van gourmet of fondue? Ook daarvoor bieden wij je een ruime keuze aan kwalitatief vlees. Een bijpassende frisse salade mag dan zeker niet ontbreken.

We gaan tot het uiterste om aan jouw culinaire wensen te voldoen. Alle vleessoorten kunnen natuur, gekruid of gemarineerd verkregen worden. Heb je een allergie, volg je een dieet of heb je een intolerantie?

Laat het ons dan weten. Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos kan genieten

Meter is oud-burgemeester Anny Aelbrecht-De Maght, of wel gewoon: Annieken

Anny Aelbrecht, die gehuwd is met Alfons De Maght, was lerares wetenschappen-aardrijkskunde en werd voor de toenmalige PVV van 1971 tot 1976 gemeenteraadslid in Meldert en van 1977 tot 2006 in Aalst, waar ze van 1977 tot 1982 schepen en van 1989 tot 2006 burgemeester was. Zij was tevens van 1973 tot 1991 provincieraadslid van Oost-Vlaanderen en van 1991 tot 1995 volksvertegenwoordiger voor het arrondissement Aalst.

In de periode januari 1992-mei 1995 had ze als gevolg van het toen bestaande dubbelmandaat ook zitting in de Vlaamse Raad. Bij de eerste rechtstreekse verkiezingen voor het Vlaams Parlement van 21 mei 1995 werd ze verkozen in het kiesarrondissement Aalst-Oudenaarde. Ook na de volgende Vlaamse verkiezingen van 13 juni 1999 bleef ze Vlaams Parlementslid tot juni 2004. Van juli 1999 tot juni 2004 maakte ze als secretaris deel uit van het Bureau (dagelijks bestuur) van het Vlaams Parlement. Sinds 22 juli 2004 mag ze zich eresecretaris van het Vlaams Parlement noemen. Die eretitel werd haar toegekend door het Bureau van deze assemblee.

Eind de jaren 90 stevende de Aalsterse basketbalploeg Okapi Aalst af op een faillissement. De Maght wilde de ploeg redden van de ondergang en investeerde in de club. Ze stelde zich persoonlijk garant voor de spelerslonen en ging op zoek naar leningen en schenkingen om de club te redden. De schulden bleven zich echter opstapelen, waarop Okapi Aalst een regeling trof omtrent de steeds groter wordende schuld. De Maght werd daarop door gemeenteraadslid Joos Callebaut beschuldigd van corruptie, omdat ze haar private acties door zou getrokken hebben naar de politiek.[2] In 2000 was De Maght een jaar buiten strijd wegens een hartaderbreuk.

Uit onvrede met de lijstsamenstelling in Oost-Vlaanderen voor de Vlaamse verkiezingen van 2004 stapte zij uit de VLD. De Maght kreeg een derde plaats op de kieslijst aangeboden, maar ging niet akkoord met de opvolger op de vierde plaats. De Maght vond dat dit een Aalstenaar moest zijn. Eind december 2005 startte De Maght de beweging Blauw, die zich afzette tegen de interne vetes bij de VLD. Op 1 april 2006 schrapte VLD De Maght uit de partij.

Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2006 kwam zij in Aalst op met deze scheurlijst Blauw. Ze kreeg het meeste aantal voorkeurstemmen van alle Aalsterse kandidaten, maar belandde in de oppositie. Ze nam wel 5 zetels van de VLD af, die opvallend minder goed scoorde. Op 19 december 2006 besliste ze, na een tweede hartoperatie in november, haar politieke loopbaan stop te zetten.

In juli 2011 werd bekend dat haar partij Blauw en Open Vld opnieuw de krachten bundelden.[3]

Op 11 juni 2004 werd zij benoemd tot commandeur in de Leopoldsorde. Anny De Maght werd vaak een sociaal-liberaal genoemd.

Blijf op de hoogte van okapi aalst!

Via onze social media kanalen en de wekelijkse nieuwsbrief

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.