VEILIG TERUG IN/NAAR HET FORUM | LEES ALLE RICHTLIJNEN

Beste fans, De oefenwedstrijden starten. De regeling van de oefenwedstrijden zal anders zijn dan die van de competitiewedstrijden. De reden is simpel. Wij hopen immers meer volk een plaats te kunnen geven vanaf de start van de competitie. Voor alle pre-season games is de maximum capaciteit vastgelegd op 200. De club poogt alle corona maatregelen toe te passen. Daartoe werden voor de oefenwedstrijden alleen 6 stewards en 11 vrijwilligers ingeschakeld. Wij willen hen op voorhand al oprecht bedanken! Daar bovenop komt het extra horeca personeel om drank te bedelen in de zaal. Okapi Aalst doet zijn best, wij hopen dat de fans dan ook ALLE MAATREGELEN NAUWGEZET VOLGEN, het liefst met het Oilsjterse gezegde bij de hand: "Verboeden te zaugen, te memmen en te kreften". Aal tesaumen voor den Okapi en tegen corona! Onderstaande tekst werd in een duidelijk en overzichtelijk stramien gegoten dat we delen op onze sociale media. Dit zijn de richtlijnen voor de drie komende oefenwedstijden in het Forum: IN 7 STAPPEN VEILIG NAAR EN IN HET FORUM
  1. Print je e-ticket dat je kreeg in je mailbox thuis af. Je hebt dit nodig aan de ingang én in de zaal.
  2. Kom naar het Forum op het exacte uur dat op je ticket staat. Volg dit nauwgezet. Er wordt immers per blok via tijdsloten naar binnen gegaan.
  3. Mondmaskers zijn verplicht rond en in het Forum en dit gedurende de hele wedstrijd. Ontsmet de handen bij het binnen komen.
  4. Koop je drankjetons VOOR je het Forum binnen gaat. De kassa staat onder de koepel buiten. Binnen is geen gelegenheid meer om jetons aan te schaffen. Het is niet de bedoeling dat er wordt rond gelopen, in feite zelfs verboden!
  5. Eens gezeten op je plaats blijf je de hele wedstrijd zitten. Je zit per bubbel, laat twee seats tussen iedere bubbel en zit enkel op een rij die niet afgebakend is met rood/wit lint. Moet je per uitzondering toch dringend naar het toilet?  Volg dan de stroom volgens het onderstaand plan.
  6. Drank kan je bestellen in de tribune. Doe gewoon even teken. Tijdens de oefenwedstrijden is de kantine open, maar enkel toegankelijk via de groene stroom (zie onderstaand plan). Er zijn 60 plaatsen. VOL = VOL. Zit je de andere kant van de zaal, blijf dan aub zitten op je seat.
  7. Na de wedstrijd blijf je zitten tot de speaker jouw blok afroept om de zaal te verlaten.
Als onze fans zich met de nodige discipline houden aan alle maatregelen, dan hopen we een veelvoud extra plaatsen te kunnen aanbieden. Er is controle vanuit de stad én de veiligheidscel/politie. Veel hangt dus ook van jullie af! Dit kunnen we enkel AAL TESAUMEN!  Alvast "nen dikke merci"
X