UPDATE OEFENWEDSTRIJDEN | E-TICKETS ZIJN VERSTUURD

Beste fans, De oefenwedstrijden komen eraan. We hebben vandaag de e-tickets per e-mail bezorgd. Enkel de aanvragen van de fans met een betaald abonnement zijn weerhouden, maar dan nog waren er 450-500 aanvragen per match. Het spreekt voor zich dat we eerst gezorgd hebben dat iedereen minstens één wedstrijd kon komen kijken. Een zeer beperkt aantal fans hebben geluk en kunnen twee wedstrijden aanwezig zijn. Dat was afhankelijk van de hoeveelheid kaarten iemand vroeg en de reeds gecommuniceerde voorwaarden. Indien je geen mail ontving dan wil dat zeggen dat je

 • Ofwel even je SPAM moet nakijken
 • Ofwel je niet over een betaald abonnement seizoen 2020-2021 beschikt
 • Ofwel je te laat een mail stuurde

Alle beschikbare plaatsen zijn sowieso de deur uit. Het is niet meer mogelijk plaatsen te bestellen. Ook wisselen van de ene wedstrijd naar de andere is niet meer mogelijk. Zelfs eigen medewerkers, jeugdspelers en jeugdcoaches vallen uit de boot. Wij hopen dan ook dat de lokale, Vlaamse en federale overheid ons dossier om genoeg fans “coronaproof” een plaats te geven tijdens de competitie positief behandeld.

Wat een positieve beoordeling eveneens in de hand zal werken is de houding van onze fans tijdens de komende drie oefenwedstrijden in eigen Forum. Vandaar doen we een oproep om zeer grondig het volgende te lezen en je er ook aan te houden!

 • Je print de toegestuurde e-tickets af! Dit is een verplichting want dient als bewijs. Ook binnen in de zaal op je seat moet je dit ticket ten allen tijde kunnentonen als bewijs. Daarnaast zullen medewerkers in de zaal een tweede visuele controle uitvoeren opdat je in de juiste blok zit en op de juiste wijze:
  • In de bubbel
  • Tussen elke bubbel laat je twee seats en je zit niet op een rij dat is afgebakend met lint
 • Bij het binnen komen is het ontsmetten van de handen een verplichting alsook het dragen van een mondmasker. Het masker wordt de hele wedstrijd én verblijf in zaal Forum JUIST gedragen. Ook dit is een verplichting!
 • Eens je op je seat zit is het de bedoeling te blijven zitten. Rondlopen is geheel verboden. Moet je uitzonderlijk naar het toilet, volg dan de stroom (pijlen). Dit is een hele omweg en langs buiten maar is ook een verplichting. Het kruisen van mensen moet immers ten allen tijde vermeden worden.
 • De kantine op de eerste verdieping is open (enkel bij oefenwedstrijden, niet tijdens competitiewedstrijden) maar hier gelden de horeca regels. Er is slechts beperkte plaats en enkel zittend. VOL=VOL. Men komt de kantine binnen langs de kant van de ticketing en verlaat de kantine langs de kant van de spelersbank. Iedereen ontsmet nogmaals de handen. Er wordt bediend aan tafel. Ook in de zaal worden dranken verkocht. We verkopen (beperkte) dranken in de tribunes. Mogen we vragen de blikken niet op de grond te werpen maar in de daartoe voorziene vuilzakken.
 • JETONS MOETEN GEKOCHT WORDEN VOOR MEN DE ZAAL BINNEN KOMT. Onder de koepels (buiten) aan de voorkant van het Forum zullen kassa’s gemaakt worden. Daar en daar alleen kan men jetons kopen.
 • Na de wedstrijd BLIJFT MEN ZITTEN tot de speaker blok per blok afroept om zich naar de uitgang te begeven. Met aandrang willen we vragen je te houden aan deze regel!

Mogen wij vragen dat elke fan zeer nauwgezet deze regels volgt. Willen we meer fans aanwezig tijdens de competitiewedstrijden dan moet alles tijdens het preseason vlekkeloos kunnen verlopen. Men zal uiteraard vanuit de lokale overheid controle uitvoeren en kijken met een scherpe blik! Sociale controle is dan ook aangewezen. Spreek gerust een andere fan aan en wijs hem/haar op de plichten! Want… wij willen blijvend basket zien in het Forum! Bedankt!!!!!!

X