OKAPI TV: OPNIEUW OKAPI AALST EN NIEUW LOGO

Vorig seizoen werd de eerste stap gezet naar een nieuw Okapi, met ambitieuze maar realistische doelstellingen en onderbouwd door een moderne beleids- en bestuurlijke structuur.

Vandaag zetten we de volgende stap in die vernieuwing – voor sommigen met de nodige nostalgie – door onze clubnaam te wijzigen naar hoe het vroeger klonk: OKAPI AALST. De stad Aalst krijgt opnieuw een prominente plaats in de clubnaam. En zo hoort het ook te zijn. We zijn immers dé basketbalclub van onze stad, een fiere ambassadeur met de nodige nationale uitstraling én met dat lokaal patriottisch gevoel: Weir zen Oilsjteneers!

De club vond ook de tijd rijp om een nieuw logo te lanceren. Het werkte daarvoor samen met Kenneth Van Lierde, Aalstenaar, ontwerper én eigenaar van KENMERK. Kenneth kreeg de opdracht een iets dreigender logo te ontwerpen – niet te soft – naar Amerikaanse NBA stijl. Het logo is zo ontworpen dat elk deel apart kan worden gebruikt, functioneel en steeds blijvend herkenbaar.

De komende dagen richten wij ons met de communicatie op de ploeg van volgend seizoen. Als het merendeel van het team is aangekondigd lanceren we in de loop van volgende week alle informatie over de abonnementen.  Met Okapi Aalst als vaandel en naam en met een nieuw logo, zetten we in richting volgend seizoen. OKAPI AALST en DBC OSIRIS OKAPI AALST,  AAL TESAUMEN:  VOOR STAD, GEVOEL, ONS DNA!

 

X