BELANGRIJKE CORONA MAATREGEL: MONDMASKER VERPLICHT IN FORUM

Okapi Aalst volgt zoveel mogelijk de richtlijnen van de overheid en heeft zichzelf ook regels opgelegd.

Vanaf heden is het:

  • VERPLICHT een mondmasker te dragen bij het binnen en buitengaan van Het Forum.
  • Spelers mogen uiteraard de mondmaskers uitdoen vanaf zij zich in hun bubbel van het team bevinden tijdens de training.
  • Ouders en andere bezoekers van het Forum zijn verplicht dit mondmasker te blijven dragen, uitgenomen als zij ten allen tijde de 1,5 meter afstand (liefst zelfs 2 meter afstand) kunnen garanderen.
  • Wie zich niet houdt aan deze maatregel kan/zal gevraagd worden de zaal te verlaten.
  • Bij het binnenkomen van het Forum hangen RICHTLIJNEN voor ouders, spelers en coaches. Het is verplicht deze goed door te nemen alvorens het Forum verder te betreden. De Okapi verantwoordelijken hebben het recht spelers, bezoekers of zelfs coaches te vragen het Forum te verlaten indien maatregelen niet worden opgevolgd.
  • Aan de spelers en coaches vragen we al het gebruikte materiaal grondig te ontsmetten bij de start en het einde van de training!

Er volgt binnenkort een Okapi draaiboek/protocol voor spelers, coaches ,begeleiders en ouders/bezoekers, conform de huidige geldende maatregelen. Dit draaiboek kan ten allen tijde worden aangepast, de corona tendensen volgende.Wij vertrouwen er op, het is zelf een eis, dat deze de volle 100% worden opgevolgd. We kunnen als toonaangevende club niet anders dan onszelf deze nauwgezette maatregelen opleggen.

ENKEL SAMEN KUNNEN WE DE OPSTART OP EEN GOEIE MANIER LATEN GESCHIEDEN. We rekenen op de volledige steun van spelers, coaches, begeleiders en ouders!

Mercikes voor de steun en begrip!

X