Zoeken x

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
19 mei 2022

Delen op:

Zaterdag 21 mei: OKAPI AALST – LEUVEN BEARS. Abonnees brengen gratis twee extra mensen mee

Met dank aan de LIGA en de LEUVEN BEARS kunnen we toch komende zaterdag aantreden in het eigen ForumDe 3de ronde van de BNXT play-offs wordt gespeeld tegen de LEUVEN BEARS. Zoals vanouds nog eens een Belgisch onderonsje, het wordt opnieuw wennen. Leuven, samen met Mechelen de revelatie van het seizoen, wordt andere koek. We hebben de steun van onze fans dus EXTREEM hard nodig!
Elke abonnee mag twee mensen gratis meebrengen. De enige vereiste is dat er samen wordt binnen gekomen zodat de controle simpel kan geschieden. Het is immers kort dag. Die extra twee personen zitten waar ze willen, behoudens er een andere abonnee vraagt om zijn of haar plaats te verlaten. Dan moet een ander seat gezocht worden.
Beste fans,
Wij willen strijden! Wij willen vechten! Wij willen de borst nat maken! Wij willen de kop er voor leggen. Wij willen met gebalde vuisten en de kracht van de underdog stunten! Ja, dat willen we: stunten!
Mogen we vragen om met zoveel mogelijk fans af te zakken, te roepen, te schreeuwen, te zingen. Het is lang geleden, maar wat zou het fijn zijn om nog eens de hel van Vlaanderen te kunnen herkennen in het Forum.
De dienst ticketing is morgen, vrijdag 20 mei, uitzonderijk geopend van 09u00 tot 12u00! Ook online kunnen tickets aangekocht worden.
VOOR CLUB
VOOR STAD
VOOR DE ZIEL
VOOR OKAPI!
AAL TESAUMEN!

Blijf op de hoogte van okapi aalst!

Via onze social media kanalen en de wekelijkse nieuwsbrief

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.