Zoeken x

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
18 november 2020

Delen op:

Welkom op de nieuwe Okapi website

Een nieuw bestuur, een nieuw logo, een nieuwe visie en een nieuwe wind impliceert ook een nieuwe website.

Samen met Conversal ontwikkelden we deze moderne en overzichtelijke website. Eerst en vooral “nen dikke merci” aan Jeroen en zijn team (Joris, Mathias en Annelies) voor de zeer constructieve en positieve samenwerking. Dat laatste stond centraal: samen.

webdesign Conversal

Uiteraard werken we nog steeds verder. Er kunnen altijd verbeteringen aangebracht worden, aarzel niet om ons die te laten weten via sven@okapiaalstar.be. Neem eerst de tijd om de site te ontdekken. Een nieuwe website betekent nieuwe wegen naar bepaalde informatie. De opdracht was duidelijk: simpel, fris, modern en overzichtelijk.

Bij teams vind je bij Okapi A alle info: kalender, spelers, bestuur, medewerkers,… Bij Osiris A vind je alle info over de dames.,… zo is de website opgebouwd.

Veel surfplezier!

Denk eraan ons ook te volgen op de sociale media. Daar krijg je nog iets sneller maar vooral nog iets meer Okapi nieuws. Dat kan op Facebook, Instagram en twitter.

Alle Okapi tv’s uit het verleden vind je bovendien op onze Vimeo pagina. De linken staan op alle pagina’s van de site.

En voor we het vergeten: wil je echt volledig op de hoogte blijven? Wil je mails ontvangen? Dan is inschrijven op de nieuwsbrief een must! Dat is de enige manier om via je mailbox info te ontvangen. Inschrijven kan op alle pagina’s van deze website!

Okapi Aalst neemt met alle nieuwe initiatieven van de afgelopen periode (nieuw logo, nieuwe visie, nieuwe entourage) een vliegende nieuwe start. Een nieuwe website kon niet ontbreken! We hebben gekozen voor een modern, fris en overzichtelijk design. Zo is alle informatie gemakkelijk bereikbaar voor al onze fans, want samen vormen wij één team! - Peter Venneman

Blijf op de hoogte van okapi aalst!

Via onze social media kanalen en de wekelijkse nieuwsbrief

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.