Zoeken x

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
17 maart 2023

Delen op:

Welkom Jasper en Thibaut

Eerder deze week werd al bekend gemaakt dat Falco Gent en onze club nauw gaan samenwerken. Wij kunnen vandaag twee namen bekend maken van spelers die zowel bij Falco Gent als bij Okapi Aalst A zullen aantreden en trainen.
De eerste is geen onbekende in het Forum. Jasper Ünal startte zijn opleiding bij BCC Erembodegem, waarna hij de overstap maakte naar Okapi Aalst. Als U16 speler vertrok Jasper richting Falco. Vooraleer opnieuw aan te treden bij het eerste team van de Gentenaars speelde Jasper enige jaren bij de basketbalschool van Oostende. De leeftijdsgenoot van Siebe werd een paar keer toegevoegd aan de jeugdselecties van de nationale ploegen. Als PG zet hij een goede defensieve druk op de tegenstander. Bovendien is hij zeer teamgericht. Jasper verbindt zich 1 jaar aan Okapi Aalst.
Een tweede naam die we mogen communiceren is Thibaut Platteeuw. Hij kende zijn opleiding in Oostende en treedt reeds twee jaar aan voor Falco Gent. Als SG scoort hij 15,2 punten gemiddeld in de top divison, 2. Thibaut is een jaartje ouder dan Jasper. Thibaut is een harde werker met een goed shot. Hij verbindt zich 3 seizoenen aan Okapi Aalst.
Okapi Aalst wil jonge spelers blijvend kansen geven en de visie kracht bij zetten.
Welkom!

Blijf op de hoogte van okapi aalst!

Via onze social media kanalen en de wekelijkse nieuwsbrief

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.