Zoeken x

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
24 november 2021

Delen op:

Welcome Jack Pagenkopf | Contract Omar Calhoun verlengd

Tot op heden kennen we een moeilijk seizoen en blijven we in de competitie onder de verwachtingen. We kunnen excuses en allerhande redenen aanhalen maar gaan dit niet doen. Verder keihard blijven werken is de enige boodschap. Dat zijn we aan onze partners en en zeker aan onze trouwe fans verplicht! Het moet beter en het kan beter!
Ondanks alle coronaperikelen, die uiteraard een financiële impact kennen bij alle sportclubs en zeker in onze club waar horeca een groot deel van de inkomsten voorziet, willen we onze ploeg versterken waar nodig.
Na wikken en wegen, onderhandelen met de financiële cel en vele evaluaties viel de keuze van de coaches op Jack Pagenkopf (24j , 1m90).
Jack was 4 jaar lang de startende pointguard bij de Dixie State Trailblazers in de Western Athletic Conference en kon daar in zijn seniorjaar imponeren met 15.1 ppg, 6 rebounds en 6 assists per wedstrijd. In zijn eerste profjaar was hij actief in de Duitse Bundesliga A (2de klasse) bij Ehingen en was hij goed voor 15.5 ppg, 5.2 assists en 4.1 rebounds. Jack is een creatieve all-round guard die zowel in traffic kan scoren als net op tijd de juiste ploegmaat kan vinden.
Welcome Jack!
Ook het contract met Omar Calhoun werd verlengd tot en met 31 januari. Omar bewees tijdens de eerste matchen zijn scorend talent en kan ons in de juiste rol nog veel diensten bewijzen.
We zijn verheugd dat de terugkeer van Steff Schauvlieger gunstig verloopt. Zo kunnen de coaches alle spelers laten renderen op hun beste posities en kan de sterkte van dit team eindelijk uitgespeeld worden.
Samen met Boyd Van der Vuurst wil Okapi een correcte oplossing zoeken.
Onze club club tracht er alles aan te doen om het schip in de juiste richting te duwen. Er komen immers belangrijke bekerwedstrijden aan tegen Brussels. Zolang bovendien de 5de plaats mogelijk is blijven wij er in geloven!
WIJ geven wij niet op!
Nu niet, nooit niet!
AAL TESAUMEN!!

Blijf op de hoogte van okapi aalst!

Via onze social media kanalen en de wekelijkse nieuwsbrief

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.