Zoeken x

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
27 januari 2022

Delen op:

Wees erbij! Halve finale THE CUP

Beste fans,
Vrijdag 4 februari reizen we voor de heenwedstrijd van de halve finale CUP naar Limburg. We ontvangen ze zondag 6 februari om 13u30 in het Forum. Dit uur werd ons opgelegd omwille van de eventuele streaming (online) door Sporza.
In verschillende opzichten een opmerkelijke en belangrijke wedstrijd:
  • Het is de eerste keer dat we volk mogen ontvangen in de zaal nadat de federale maatregelen dit opnieuw verboden.
  • En wat een wedstrijd dan nog. Okapi Aalst maakt opnieuw kans op de finale van de Beker Van België, de Cup! Het zou een zeer welgekomen gebeurtenis zijn na twee jaren van corona ellende.
Het spreekt voor zich dat het Forum moet kolken. De decibels moeten doorheen de mondmaskers nooit geziene hoogten bereiken. Samen kunnen we naar de finale! Yes we can! Geen carnaval in Aalst? Laten we dat even vergeten en hopen op een – zittend – feestje achteraf de wedstrijd.
Je kan inschrijven voor de brunch voorafgaand de wedstrijd. Het restaurant opent de deuren om 11u30. Meer info hierover delen we nog later. Kom je smullen? Mail dan vlug al je gegevens naar bart@okapiaalst.be (naam, aantal, eventuele facturatie gegevens en firma naam).
De abonnees en seat holders hebben uiteraard gratis toegang. Tickets kunnen gekocht worden via onze website: okapiaalst.be
Jij daar, en jij ginder, en ook jij daar vanachter… we verwachten jullie allemaal!
THE ROAD TO THE FINAL!
#okapiaalstublieft

Blijf op de hoogte van okapi aalst!

Via onze social media kanalen en de wekelijkse nieuwsbrief

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.