Zoeken x

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
29 november 2021

Delen op:

Wedstrijden uitgesteld tot en met 15.12 | woordje uitleg vanuit de club

Beste fans,
Jullie hebben nog recht op een woordje uitleg vanuit onze club naar aanleiding van de beslissing om de competitie tot en met 15.12 op te schorten.
De wedstijd van komende zondag tegen Mons en de heen- en terug wedstrijden in de Beker Van België tegen Brussels op 10 en 12 december worden uitgesteld.
Okapi Aalst steunde dit idee volmondig. Op de eerste plaats zijn onze fans en partners belangrijk. Opnieuw een lege zaal zien wij als onmogelijk. Het was vorig seizoen al zeer moeilijk overleven, opnieuw een aantal wedstrijden zonder inkomsten uit horeca, tickets en restaurant willen we absoluut vermijden.
Als club stellen we ons de vraag waarom een vol Sportpaleis met meezingende toeschouwers wel kan en mag maar een basketbalwedstrijd met 1500 aanwezigen waarbij gedisciplineerder op een stoeltje wordt gezeten uitgesloten blijkt. Even praktisch: Waarom mag een mama waarbij haar zoon in een muziekband speelt wel gaan kijken naar zijn optreden, maar een mama waarbij haar zoon in de hoogste basketbalafdeling speelt dit wordt verboden?
Okapi Aalst hoopt na 15.12 op een leefbaar besluit met uiteraard aandacht voor de veiligheid, maar ook voor de overlevingskansen van clubs.
Het team werkt zeer hard verder aan het inpassen van Jack zodat we als de matchen hervat worden de nodige winning streak kunnen neerzetten.
Als laatste nog even reclame voor de wijnactie van onze Okapi en Osiris jeugd. De feestdagen komen eraan. Koop heerlijke wijnen, gins en andere dranken. Je steunt op deze manier de jeugdwerking van onze club. Alle info vind je op onze website.
AAL TESAUMEN
TRADITION SINCE 1949
OKAPI AALST U BLIEFT

Blijf op de hoogte van okapi aalst!

Via onze social media kanalen en de wekelijkse nieuwsbrief

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.