Zoeken x

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
2 juni 2021

Delen op:

Beste fans, wordt vervolgd, nog even geduld!

Beste fans,

De club heeft het, net als alle andere sportclubs, de afgelopen twee seizoenen moeilijk gehad. Dat is geweten en hoeft geen verdere uitleg. Het was en is behelpen, creatief zijn in het vinden van oplossingen.  Verschillende sponsors en bestuursleden deden een extra financiële inspanning om als club te overleven. Dit is bij Okapi niet anders dan elders. In het basketbal krijgen de clubs geen euro van Tv inkomsten.

Het goede nieuws is dat gisteren het herstelplan door de Algemene Vergadering van de club werd goedgekeurd wat dus inhoudt dat onze club jullie de komende jaren blijft plezieren met hopelijk hoogstaand basketbal. Daartoe is de sportieve cel hard aan het werken.

De komende weken zal u via onze website en sociale media veel vernemen over de jeugdwerking. Daar staan enkele nieuwe projecten op til en worden de succesvolle elementen uiteraard verder gezet en uitgebouwd. Jullie mogen de komende weken ook communicatie verwachten over het eerste team: wie zien we volgend seizoen terug, wie vertrekt…

Op bestuurlijk niveau worden momenteel een aantal belangrijke verschuivingen voorbereid. Ofschoon de regionale zender TV OOST hierover al berichtte houden wij ons aan de gulden regel welke we steeds voorop houden bij het aankondigen van spelers of veranderingen: we communiceren pas al iets definitief, afgerond of getekend is. Op dit moment hebben vele voorbereidingen plaats. Zaken die grondig moeten geregeld worden, want het moet onze club een stabiele (ja, we hebben er in Aalst eens nood aan 😊) en een degelijke structurele toekomst bieden die gestoeld is op een stevig en moeilijk te ontwrichten fundament. Dat kost even tijd. Ook daar zullen we de komende weken over berichten.

Vandaar willen we jullie –  de ziel, het kloppend hart en de basis van deze club – vragen nog even geduld uit te oefenen wat de vele vragen over de abonnementen betreft. Er wordt aan gewerkt

Wordt vervolgd, nog even geduld aub!

Blijf op de hoogte van okapi aalst!

Via onze social media kanalen en de wekelijkse nieuwsbrief

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.