Zoeken x

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
6 juni 2021

Delen op:

Okapi’s Balschool

Welkom bij “Okapi’s Balschool”!


Wij stellen voor: Start 2 Ball!

Wat houdt dit in?

Wij willen zoveel mogelijk nieuwe jeugdspelers aantrekken en we doen dit op twee manieren.

De eerste manier: wij gaan opnieuw verder met ons Okapi Schoolproject. We gaan het aanpassen, namelijk we gaan de scholen naar hier laten komen. Zij krijgen een initiatieles basket onder leiding van gediplomeerde coaches en een speler van onze A-kern.

Onze tweede manier: wij starten een balschool op, Okapi’s Balschool is geboren! Waar gaat deze door? Elke zondag tussen 11 en 12u in Sporthal De Voorstad. Wie willen wij aantrekken? Spelertjes geboren tussen juni 2014-juni 2017 . Wat bieden wij aan? Wij gaan hen op spelenderwijze laten kennismaken met allerlei soorten balspelletjes. Wij gaan hen ook trainen op snelheid, coördinatie en vooral ook lichaamscontrole. Dit allemaal op een speelse en leuke manier. Willen jullie zich inschrijven, dit kan via onderstaande link die jullie vinden bij deze post.

Willen jullie zo goed worden als Vladimir Mihailovic en hier ook in ons eigen Okapi Forum de pannen van het dak spelen? Dan verwacht onze mascotte jullie op 19 september in Sporthal De Voorstad.

Start 2 Ball is geboren!!

>> Heeft jouw kind zin om te bewegen met de bal ? Speelt je kind graag in groep ? Wil je zijn balvaardigheid ontwikkelen ?
Dan is Okapi’s balschool de ideale springplank om aan balgewenning te doen.

>> Wekelijks op zondag van 11u tot 12u organiseren we onze sportlessen in Sporthal De Voorstad, voor kinderen geboren tussen juni 2014-juni 2017.

>> Wie beslist om in te schrijven voor alle lessen, betaalt €125 en krijgt er bovendien gepersonaliseerd T-shirt bovenop. Hoe cool is dat !

>> Hieronder vinden jullie het online inschrijvingsformulier. Na het indienen van dit formulier ontvangen jullie een automatische e-mailbevestiging met extra informatie (controleer ook de map met ongewenste e-mails).

Sporthal De Voorstad, is gelegen aan de Cesar Haeltermanstraat 71, te Aalst.

Wij kijken er met het Start 2 Ball team naar uit om jullie te ontmoeten in september!


 

INSCHRIJVING:

//

Blijf op de hoogte van okapi aalst!

Via onze social media kanalen en de wekelijkse nieuwsbrief

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.