Zoeken x

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
23 december 2021

Delen op:

Nieuwe kalender beschikbaar

De BNXT league herwerkte de kalender na de inactiviteit van de maand december. Voor onze club betekent dit dat een aantal van onze uitgestelde thuiswedstrijden worden verschoven naar februari. De geplande wedstrijden in januari vinden opnieuw plaats.
Wij hebben als club een zeer duidelijk standpunt kenbaar gemaakt. Okapi Aalst wou niet spelen zonder publiek. Aangezien de Liga een democratisch gestel is en de meeste andere clubs wel instemden tot het hervatten van de competitie ook zonder publiek, kunnen wij niet anders dan ons hierin te schikken. Het is financieel al een amper te dragen dobber, laat staan dat boetes en/of juridische problemen de club een extra financiële kater zouden bezorgen. Ook eventuele forfaitnederlagen willen we uiteraard vermijden.
Wij doen er in ieder geval alles aan om het hoofd boven water te houden zonder extra putten te graven. Daar werken we dagelijks aan. Het is moeilijk, extreem moeilijk op deze manier! Ook al ziet het er niet uit dat we op korte termijn elkaar gaan terug zien hopen we toch zo snel als mogelijk onze fans en partners terug te mogen begroeten in het Forum.
Het vervolg van de competitie ziet er dus als volgt uit. De volgende fase, met de Nederlandse inbreng, wordt later bekend gemaakt.

Blijf op de hoogte van okapi aalst!

Via onze social media kanalen en de wekelijkse nieuwsbrief

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.