Zoeken x

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
18 juli 2021

Delen op:

NEWS UPDATE – Wie verlaat onze club en verdere communicatie

Beste fans,

Traditioneel stellen wij het A-team heren voor tijdens de aankondigingsweek begin augustus, waarbij elke dag een gekende of nieuwe speler van het team uitgebreid in de picture wordt geplaatst. Vandaag willen we jullie met duidelijke en eerlijke communicatie alvast informeren wie onze club verlaat.

Het was al langer bekend dat PAPE BADJI graag voor Brussels wou spelen. Het is immers de stad waar Pape buiten het seizoen woont. Initieel was voorzien dat Pape maar één seizoen onze kleuren zou dragen.

BOGIC VUJOSEVIC bezit tevens de Oostenrijkse nationaliteit. In die optiek kreeg hij een zeer lucratief aanbod van Wenen. Die club ambieert hoge ambities in de Champions League.

NATHAN KUTA werd in onderling akkoord getransfereerd naar Spirou Charleroi.

CAMERON MCGRIFF hadden we heel graag in Aalst gehouden. Ondanks een sterk verbeterd contractvoorstel wil Cam via de NBA Summerleague en G league zijn kans wagen in de States. Een terugkeer naar de States kwam er bovendien ook om familiale redenen. Cam miste zijn familie. De eenzaamheid veroorzaakt door corona deed hier geen goed aan. Okapi en Cam gaan in de beste verstandhouding uit elkaar. Een verlengd verblijf in Europa zou zeker bij Okapi hebben geschied, aldus Cam.

Ook van BASTIAAN VAN DEN EYNDE nemen we afscheid. Okapi wil extra inzetten op eigen jeugdspelers waarover later meer informatie.

We wensen Pape, Bogic, Nathan, Cameron en Bas zeer veel succes toe bij hun nieuwe club en tijdens hun latere carrière. Uiteraard bedanken we hen voor de gedrevenheid, inzet, professionalisme en positieve ingesteldheid.

Sportief Directeur Anthony Mallego laat weten dat de komende week letterlijk het laatste sportieve puzzelstuk wordt gelegd aan het team, dit na een zeer lange en slopende transferperiode. “Okapi streeft opnieuw naar een zeer competitief en aantrekkelijk team waarbij onze fans getrakteerd gaan worden op attractief basketbal.”

 

In de komende weken starten we met het communiceren van het oefenprogramma, het annonceren van onze youngsters, het A-team van de dames, de coachingstaff van het A-team heren om tenslotte begin augustus het volledige A-team heren 2021-2022 voor te stellen. Noteer alvast ook dat midden augustus een persconferentie plaatsvindt – welke we live gaan streamen – waarbij het nieuwe bestuur wordt voorgesteld en de visie/ambitie aankondigt.

Voor wie het nog niet mocht beseffen: OKAPI AALST LEEFT!!!

Blijf op de hoogte van okapi aalst!

Via onze social media kanalen en de wekelijkse nieuwsbrief

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.