Zoeken x

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
9 augustus 2021

Delen op:

MET NIK POPOVIC NIEUWE OKAPI REUS ONDER DE BORDEN

Met de 24-jarige en 2m11 grote Servische center Nik Popovic hoopt Okapi een schitterende vervanger binnengehaald te hebben voor Pape Badji.

Nik(ola) Popovic stak 5 jaar geleden de grote plas over om zijn grote droom waar te maken en kwam terecht bij het Boston College. In zijn senior jaar vergaarde hij 10.5 punten per wedstrijd, plukte hij 5.2 rebounds en deelde 1.6 assists per wedstrijd uit. In zijn collegeperiode werd hij dan ook eerder als power forward uitgespeeld. Wees dus niet verbaasd als hij al eens een driepunter afvuurt (33%) in het Forum. Nik heeft een goede courtview en goede handen om een assist mee te geven.

Na zijn opleiding bij Boston College werd hij voor 4 jaar getekend door Euroleague team Rode Ster Belgrado. Via omzwervingen bij stadsgenoot FMP Belgrado kwam hij terecht bij Chemidor Qom in de Iraanse Superleague. In zijn periode bij Chemidor Qom was hij goed voor 7 wedstrijden aan 26 minuten gemiddeld per wedstrijd. Tijdens die 26 minuten lukte hij 15.6 punten en 8.9 rebounds. Onder de vleugels van Maras zal deze jonge snaak ons hopelijk héél wat mooie zaken laten zien. Wij geloven er alvast in!! Een groot talent waar we veel plezier kunnen aan beleven. Het is een buitenkans dat Okapi Popovic kan aantrekken.  Welcome Nik!

Vandaag landt Nik in België. Uiteraard is Okapi Tv van de partij. Vanavond een reportage op het media kanaal van onze club.

Blijf op de hoogte van okapi aalst!

Via onze social media kanalen en de wekelijkse nieuwsbrief

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.