Zoeken x

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
9 januari 2022

Delen op:

Mededeling van het bestuur

Mededeling
Omikron Okapi Aalst heeft één van de waanzinnigste weekends uit het 73 jarig bestaan achter de rug. 11 besmettingen binnen onze spelerskern is van het goede te veel. Het kunnen er nog steeds meer worden. Elke sportiviteit of fair-play verdween bij de tegenstanders van dit weekend die zich wel zeer gemakkelijk beriepen op een eerder gemaakte afspraak binnen de liga. Ook de BNXT Liga bleef vasthouden aan een afspraak die is gemaakt voor er sprake was van Omikron. Voor onze club primeert gezondheid nog altijd op het sportieve.
We deden er alles aan om Leuven en Antwerpen te overtuigen om de wedstrijden te verplaatsen, zonder enig resultaat. Op deze manier is nu een competitie met twee snelheden ontstaan.
Maar laat het dan ook duidelijk zijn dat onze club alles wat in onze macht ligt zal aanwenden om ons te verzetten tegen een eventuele nieuwe reglementswijziging in de toekomst. Deze zal nu logischerwijze moeten blijven gelden tot het einde van het seizoen. Anders zou Okapi Aalst en ook andere clubs tot twee maal toe de tol betalen van het reglement en kunnen we spreken van ware competitievervalsing.
Het is jammer dat Okapi – strijdend met het grote hart en het echt Okapi DNA – dit weekend niet meer kreeg. De winst zou vandaag tegen Antwerp Giants niet eens gestolen zijn. Warriors om oprecht fier op te zijn. Met deze ingesteldheid gaan we dan ook vol vertrouwen richting het vervolg van het seizoen!

Blijf op de hoogte van okapi aalst!

Via onze social media kanalen en de wekelijkse nieuwsbrief

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.