Zoeken x

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
10 juni 2021

Delen op:

LICENTIE IS BINNEN – BERICHT VAN DE VOORZITTER

OKAPI AALST heeft A-licentie voor de BeNeLiga voor seizoen 2021-2022!
Beste fans, sponsors, aandeelhouders, sympathisanten,
Eerst en vooral wil ik alle fans, sponsors, aandeelhouders en sympathisanten bedanken voor hun bijdrage, hoe groot of hoe klein ook, en steun om onze geliefde club door deze moeilijke tijden te loodsen. Zoals jullie wellicht weten zoek ik niet de schijnwerpers op maar werk vooral in de achtergrond om de continuïteit en het voortbestaan van Okapi te verzekeren. Het mooiste bewijs hiervan is het behalen van de licentie voor volgend seizoen in de BeNeLiga.
Ik kijk vol vertrouwen naar de toekomst. De zopas behaalde licentie en eerstdaags wellicht ook de goedkeuring van de noodlening zorgen ervoor dat we volgend seizoen terug topbasket kunnen kijken in ons vertrouwde forum. Het is een wonder dat we financieel dit seizoen zijn doorgekomen dankzij de inbreng van trouwe sponsors, privé investeerders en abonnementhouders die hun abonnement vernieuwd hebben. Voor hen wordt een passende compensatie uitgewerkt waarover begin volgende week zal gecommuniceerd worden.
Het verkrijgen van onze licentie voor volgend seizoen doet immens veel deugd, zeker als je weet dat we een overname gedaan hebben met heel wat valkuilen die wegen op onze licentie. Deze zijn of worden één voor één opgelost.
Eerder dit jaar heb ik aangegeven dat mijn drukke beroepsleven het niet meer toelaat om nog verder voorzitter en bestuurder te zijn van Den Okapi. Zo is er de afgelopen periode gewerkt aan het vinden van een geschikte opvolger en ik heb dan ook de eer en het genoegen jullie jullie nieuwe voorzitter te mogen aankondigen. Vanaf 1 juli zal Dhr. Kristof De Saedeleer, Aalstenaar en advocaat gespecialiseerd in sportrecht, het voorzitterschap van mij overnemen en ik wens hem veel succes in de uitoefening van zijn mandaat.
Ik hield eraan jullie allen hiervan persoonlijk op de hoogte te brengen en reken erop dat jullie volgend seizoen terug massaal naar het Forum afzakken voor een avondje topbasketbal.
Zoals onze geliefde Keizer Kamiel het zou gezegd hebben :
“Weir doeng voesj”, “Okapi doet voesj”
Een fijne zomer toegewenst aan allen
Patrick Boterbergh
Past Voorzitter Okapi Aalst

Blijf op de hoogte van okapi aalst!

Via onze social media kanalen en de wekelijkse nieuwsbrief

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.