Zoeken x

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
30 juli 2021

Delen op:

Het a-team van Osiris Okapi Aalst voorgesteld…

YILSS BAEYENS :
1 positie / 30 jaar, speelster dat opgeleid werd in Aalst en dat nu met veel enthousiasme na enkele jaren terugkomt bij ons 1st team. Ervaren guard dat de voorbije jaren op landelijk en nationaal niveau heeft gespeeld.
 Guard dat via de ervaring de rust in het team kan brengen en ook over een sterke defense en outside shot beschikt.

JANNA BAUTERS :
1-2 positie / 27 jaar , begint aan haar 3de seizoen bij Aalst. Speelster met ervaring dat veel energie kan brengen binnen het team. Inzetbaar op zowel guard als forward positie.
 Kan in offense uithalen met krachtige drives naar doel en ook met een goed outside shot

RANI DE WEGHE :
2 positie / 23 jaar Kapitein van het team dat ook al het langst bij Aalst speelt.
 Sobere en nuttige team-speelster met een zeer goed outside shot on the catch.

MAGALI PERVOLARAKIS :
2-1 positie / 22 jaar creatieve speelster dat vanaf nu meer op de foward positie zal aantreden.
 Outside speelster met een scorend vermogen in 1-1 en shot , maar vooral ook een goede pas en vista.

CELINE LEMMENS :
2-3 positie / 26 jaar forward met ervaring uit 1st nationale en ook verschillende nationale jeugdselecties . Begint aan haar 3de seizoen bij Aalst .
 Scorende forward dat zowel inside als outside kan scoren, sterk in 1-1 + outside shot

KAAT BOGAERT :
2-3 speelster / 25 jaar forward dat ook inside gebruikt kan worden. Al jaren ervaring op 1st land niveau en start nu aan een 2de seizoen bij Aalst.
 Scorende forward met een sterk outside shot on the catch, ook sterk in de posting up.

SORIEN STAELENS :
4-5 positie / 25 jaar Mobiele inside speelster, dat aanvallend onder doel een wapen is in de bucket. Start aan haar 3de seizoen bij Aalst.
 Inside scores onder doel + halve afstand shots . Op gebied van rebounding is ze zeer aanwezig in elk gevecht (off/def).

LUCA CORDIER :
4-5 positie / 27 Stevige speelster inside dat ook al enkele jaren ervaring heeft op dit niveau. Start aan haar 2de seizoen bij Aalst .
 Mobiele speelster dat ook een goed ½ shot heeft. Sterk in het plaatsen van ballscreens . Op gebied van rebounding ook een meerwaarde voor het team.

REBECCA AGBIAMO :
4-5 speelster / 22 jaar Keert terug na een knieblessure opgelopen in 2020. Stevige inside speelster dat in elk gevecht onder doel aanwezig is .
 Inside positie nemen en opboxen tegen grote speelsters is geen probleem voor haar, kan ook outside een 1-1 spelen in bepaalde situaties.

MARGOT DENEVE :
4-5 speelster / 24 jaar Mobiele inside speelster met scorend vermogen, dat al enkele jaren ervaring heeft in zowel 1st nationale als 1st landelijke. Start aan haar 2de seizoen bij Aalst.
 Kan zowel inside in de posting up als outside met haar shot een dreiging zijn.

ANKE GEYSENS :
4-5 speelster / 19 jaar Opgeleid bij Olympia Denderleeuw en vorig seizoen overgestapt naar Aalst. Inside speelster dat gezien haar jonge leeftijd voor niemand uit de weg gaat. Zal hopelijk stap voor stap kunnen doorgroeien naar een vaste waarde binnen het A team.
 Goed in de posting up en rebounding + kan ook ½ asftand shots nemen

COACHINGSTAFF DAMES A

HAMADY LY
Headcoach Dames A :
Reeds 17 jaar ervaring als coach, waarvan een aantal jaren op 1st nationale niveau zowel bij Dames als bij Heren . Sinds 2010 ook Assistent coach bij verschillende nationale jeugdselecties tot op heden. (U16/U18/U20). Van 2007 tot 2020 trainer/coach geweest op de Topsportschool van Basketbal Vlaanderen / VBL).
Start aan zijn 3de seizoen binnen de club en gaat zich ook focussen op de coördinatie en de doorstroom binnen de dameswerking.

PETER VAN SCHANDEVYL
Assistent coach Dames A:
In het verleden lang actief actief geweest als headcoach en assistent coach binnen de club Olympia Denderleeuw. Zowel bij jeugd als bij de seniors. Twee jaar geleden de overstap gemaakt naar Osiris Aalst en sindsdien ook vaste assistent coach geworden binnen het A-team. Vanuit zijn job als manager is Peter de geschikte persoon om dit team te versterken, zowel op als naast het veld.
Start aan zijn 3de seizoen binnen de club en zal ook meewerken aan de doorstroom en verdere ontwikkeling van onze dames-en jeugdwerking.

Blijf op de hoogte van okapi aalst!

Via onze social media kanalen en de wekelijkse nieuwsbrief

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.