Zoeken x

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
14 september 2021

Delen op:

Heb jij je abo al ontvangen?

Dienst ticketing verwerkt momenteel alle abonnement aanvragen. De blokken A, C, L, J, G, B, D en H zijn ingevoerd en hebben een mailtje ontvangen met het abonnement, althans als de betaling Okapi heeft bereikt. (business seats houders en fans met facturatie ontvangen wel hun mail)
De andere blokken worden eerstdaags ingevoerd. OPGELET: BEKIJK OOK JE SPAM BERICHTEN!
Je kan vanuit deze mail
• Je abonnement rechtstreeks naar je smartphone kunnen downloaden. Je downloadt de tickets in pkpass formaat en bewaart ze op de Wallet/Passbook app van jouw keuze
• Of je downloadt je abonnement als PDF-bestand. Je kan ze zo bewaren op jouw smartphone en digitaal aanbieden of je kan ze afgedrukt meebrengen.
Je hoeft dus niet meer naar de dienst ticketing in het Forum komen. Uiteraard is daarvoor eerst betaling noodzakelijk.
Walter opent het secretariaat op DINSDAGAVOND 21 SEPTEMBER van 18u tot 20u voor de fans die niet beschikken over een smartphone of printer. Voor hen zal het secretariaat een papier afdrukken met daarop de nodige QR code/abonnement. LET OP, graag een mailtje vooraf naar ticketing@okapiaalstar.be zodat dit op voorhand kan klaar gelegd worden.
Op de dag van de wedstrijd – 24 september – is de dienst ticketing enkel open voor losse tickets. Op dat moment is het afdrukken van je abonnement niet mogelijk.
Fans die alsnog hun abonnement willen verlengen aan voordelig tarief: haasten is de boodschap. Alle informatie vind je hier

Blijf op de hoogte van okapi aalst!

Via onze social media kanalen en de wekelijkse nieuwsbrief

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.