Zoeken x

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
15 mei 2022

Delen op:

Formeel de vraag gesteld te mogen spelen op zaterdag 21 mei tegen Leuven of Mechelen gezien geen andere optie!

Beste fans
Beste Liga
Beste pers
We kwalificeerden ons ten koste van Leeuwarden voor de derde ronde van de BNXT play-offs en blijven voor de volgende play-off ronde eens in eigen land 😊; Mechelen of Leuven wordt onze volgende tegenstander.
Echter worden we – buiten onze eigen wil om – geconfronteerd met het opnieuw niet beschikbaar zijn van onze zaal. Het Forum is immers reeds maanden geleden gereserveerd voor een bedankfeest ter ere van de vrijwilligers van het vaccinatiecentrum en bovendien georganiseerd door de Stad AALST (eigenaar van het FORUM).
Het was al tegen onze zin dat wij op een vrijdag om 19u moesten aantreden tegen Amsterdam doch zijn wij hierin geplooid naar de wensen van de Liga.
Wanneer wij tevens merken dat Antwerpen vs Mons en Leuven vs Charleroi zaterdagmiddag respectievelijk om 12u of om 14u dienden te spelen, hebben wij zware bedenkingen over het publiekvriendelijk en aantrekkelijk maken van ons geliefkoosde spelletje basketbal.
Niemand is immers gebaat bij het vasthouden aan bepaalde data en uren wanneer dit in het nadeel van de clubs en hun fans geschiedt.
Bovendien – we blijven het herhalen – is het de plicht van de Liga om hun clubs ten allen tijde te steunen, dus ook te voorzien in het meest praktische en ook financieel voordeligste scenario.
Okapi Aalst heeft dan ook een officieel schrijven gericht aan de Liga én alle clubs om bij niet-beschikbaarheid van de zaal tijdens de play-offs de kans te geven aan de clubs om de wedstrijd binnen de 24 uur te kunnen verschuiven voor zover beide clubs uiteraard hierover akkoord zijn.
Zodoende wil Okapi de volgende thuiswedstrijd spelen op zaterdag 21 mei om 20u30 en niet op vrijdag 20 mei zoals de kalendermakers vooropstelden.
Er is geen enkele andere mogelijke optie! U leest het goed: geen enkele andere mogelijke optie!
De uitwedstrijd vindt meer dan waarschijnlijk plaats op dinsdag 24 mei.
We houden jullie verder op de hoogte en hopen dat het gezond verstand zegeviert! 🤞🏿🙏

Blijf op de hoogte van okapi aalst!

Via onze social media kanalen en de wekelijkse nieuwsbrief

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.