Zoeken x

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
27 april 2022

Delen op:

EERSTE RONDE PLAY-OFFS

Beste fans en partners,
Vrijdag aanstaande reizen we naar Amsterdam voor de laatste wedstrijd in de reguliere competitie of – zoals de Liga het geleerd noemt – de cross border.
Vanaf volgende week starten de BNXT play-offs. Tegen wie wij aantreden wordt pas beslist op de laatste speeldag. Wel is zeker dat we naar Nederland reizen op dinsdag 3 mei en thuis spelen op vrijdag 6 mei om 19u.
We deden er alles aan om onze thuiswedstrijd te mogen verplaatsen naar zaterdag 7 mei op een aanvaardbaar uur, doch de Liga bleef halsstarrig weigeren. Uiteraard vinden we dit uitermate jammer aangezien vele clubs – ook de onze – de commercieel beste data moeten kunnen kiezen gezien de moeilijke financiële toestand. Helaas. Een andere optie die de Liga ons per mail voorstelde was spelen op vrijdagnamiddag 😊, een lachertje.
Onze vrienden van The Tower hadden op vrijdag 6 mei al heel lang hun gala match gepland en tal van voorbereidingen waren achter de rug. Het zou zeer respectloos zijn van Okapi om te eisen dat de vrienden moeten uitwijken naar een andere zaal en/of een andere data, welke ook voor hen niet zo simpel bleek. Een oplossing werd gezocht: spelen om 19u.
Okapi zou Okapi niet zijn indien we er niet iets leuk aan koppelen.
DE AFTER WORK GAME… Met je bedrijf, met je gezin, met je vrienden ben je welkom vanaf 17u. Het Aalstar Café zal geopend zijn. Een hapje en een drankje zal genuttigd kunnen worden. Speciale actie naar bedrijven. Heb je interesse, mail dan vlug naar bart@okapiaalst.be
We hopen dat dit vroege uur geen fans, partners afschrikt want uiteraard willen we in de BNXT Play-offs zo ver mogelijk geraken.
Na de wedstrijd van het eerste Okapi team kan je genieten van de galamach van The Tower of van de PARTY in het Aalstar Café! Voor elk wat wils!

Blijf op de hoogte van okapi aalst!

Via onze social media kanalen en de wekelijkse nieuwsbrief

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.