Zoeken x

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
19 november 2021

Delen op:

COVID MAATREGELEN – BELANGRIJKE COMMUNICATIE HEREN A TEAM | | DAMES A, B, C en JEUGDWEDSTRIJDEN

Beste fans
Graag onderstaande info ZEER goed en duidelijk lezen. De maatregelen nopen ons een aantal veranderingen door te voeren.
THUISWEDSTRIJDEN EERSTE TEAM HEREN
Vanaf morgen, zaterdag 20 november vs Oostende, worden volgende maatregelen getroffen
• Het Aalstar café wordt gesloten als danscafé.
• De ingang van de zaal blijft wel via het Aalstar café, daar wordt iedereen onderworpen aan de controle van de covid safe pas.
• In heel het Forum geldt MONDMASKERPLICHT, ook als je zit op de tribunes!
• Wat betreft de kantine mag enkel het mondmasker af als er gezeten wordt aan de tafels. Okapi Aalst voert de regel in dat wanneer alle tafels zijn bezet er enkel nog met mondmasker drank kan besteld worden aan de toog in plastieken bekers en hiermee naar de zaal wordt gegaan. In de zaal zullen extra vuilzakken geplaatst worden. Let op dat het mondmasker enkel even naar beneden wordt gedaan om te drinken maar daarna onmiddellijk weer over de neus wordt geplaatst. Onze stewards kregen de opdracht hier strikt op toe te zien.
JEUGDWEDSTRIJDEN EN WEDSTRIJDEN DAMES A, B, C PLOEGEN
• MONDMASKER PLICHT! Ook in de tribunes!
• Aangezien de federale maatregelen stellen dat vanaf 50 personen ook de covid safe pas verplicht wordt en wij niet weten wanneer deze grens al dan niet wordt bereikt (ook met wedstrijden die elkaar opvolgen) heeft de club beslist TEN ALLEN TIJDE CONTROLE UIT TE OEFENEN OP DE COVID SAFE PAS. Hiertoe zal een medewerker aan de ingang van de zaal staan. Er worden geen uitzonderingen toegestaan!
• Wat betreft de kantine mag enkel het mondmasker af als er gezeten wordt aan de tafels. Okapi Aalst voert de regel in dat wanneer alle tafels zijn bezet er enkel nog met mondmasker drank kan besteld worden aan de toog in plastieken bekers en hiermee naar de zaal wordt gegaan. In de zaal zullen extra vuilzakken geplaatst worden. Let op dat het mondmasker enkel even naar beneden wordt gedaan om te drinken maar daarna onmiddellijk weer over de neus wordt geplaatst.
AAL TESAUMEN!

Blijf op de hoogte van okapi aalst!

Via onze social media kanalen en de wekelijkse nieuwsbrief

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.