Zoeken x

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
16 augustus 2021

Delen op:

COMMUNICATIE ABONNEMENTEN!

Beste fans,
Het heeft even geduurd, maar we zijn geland. De ploeg is bekend gemaakt, de spelers arriveren in onze keizerlijke stede, de commerciële cel werkt naarstig, de overname door het nieuw samengesteld bestuur is rond,… De laatste hand wordt gelegd aan de start van het nieuwe seizoen.
Een seizoen post corona, met de nadruk op post. Ja, daar gaan wij van uit. Alle signalen die ons bereiken spreken dat onze fans de wedstrijden kunnen bijwonen. Wij garanderen dan ook – conform alle informatie die wij van verschillende instanties mogen ontvangen – dat minstens elke abonnee de spelers naar de overwinning kan schreeuwen.
Zo zijn we beland bij de abonnementen. We weten het, bloed, zweet en tranen. Het werkbaar maken van een nieuw ticketsysteem was een titanenstukje. Bovendien – we zijn niet te beroerd om dat toe te geven – hebben we de workload wat onderschat. Daarom zal vanaf heden WALTER BROSENS het secretariaat en ticketing bemannen, zo kunnen Luc en Sven zich concentreren op de talloze andere taken die liggen te wachten en uiteraard ook belangrijk zijn. In een sportclub is alles immers prioritair 😊 Welkom Walter!
Je kan Walter bereiken via ticketing@okapiaalstar.be
De abonnementen worden momenteel verwerkt. De kortingsformule wordt verlengd tot en met 15 september.
Het is normaal dat jullie geen mailtje terug krijgen. Pas na betaling kan het abonnement ingevoerd worden in het nieuwe testsysteem waarna jullie volledig automatisch een mail ontvangen met de QR code in en werkwijze.
Je zal vanuit deze mail
• Je abonnement rechtstreeks naar je smartphone kunnen downloaden. Je downloadt de tickets in pkpass formaat en bewaart ze op de Wallet/Passbook app van jouw keuze
• Of je downloadt je abonnement als PDF-bestand. Je kan ze zo bewaren op jouw smartphone en digitaal aanbieden of je kan ze afgedrukt meebrengen.
Je hoeft dus niet meer naar de dienst ticketing in het Forum komen. Uiteraard is daarvoor eerst betaling noodzakelijk. Alle te volgen stappen vind je op de okapi website onder het artikel “ABONNEMENT SEIZOEN 2021-2022” bovenaan de website.
Wie alsnog aan het loket wenst te betalen en te verlengen of nieuw aan te kopen kan dit doen op volgende dagen:
• Aanstaande vrijdag 20 augustus van 15u00 tot 18u30
• Maandag 23 augustus van 10u tot 14u
Let op: alle andere momenten blijft het secretariaat gesloten! Het is echt de bedoeling om op termijn zoveel tot alles online te organiseren. Indien nodig bekijken we verder nog een datum waarbij de dienst ticketing kan geopend worden.
Zijn jullie klaar voor het nieuwe seizoen? SAMEN kunnen we veel! Dat is in het verleden als genoeg gebleken! En het leuke… Het Forum ligt op de ring 😊 Geen eenrichtingsstraten houden jullie tegen! Wij draaien niet in cirkels! Okapi gaat enkel rechtdoor, niet aan 30 per uur maar “volle gaas”. Samen naar een mooie toekomst!
PS… het uur van de wedstrijd op Kontich is veranderd naar 17u (29.08)
En noteer alvast in de agenda: fandag op 18.09 (bekerwedstrijd). Alle info volgt

Blijf op de hoogte van okapi aalst!

Via onze social media kanalen en de wekelijkse nieuwsbrief

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.