Zoeken x

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
17 januari 2023

Delen op:

BAM! OITVERKOCHT!

UPDATE 19.01
Het is onwaarschijnlijk maar na de opening van het loket gisterenavond moet de club de volledige verkoop on hold plaatsen. Het Forum zit vol. Er zijn geen seats of staanplaatsen meer beschikbaar.
We spreken echter over “on hold”. Er wordt een wachtlijst aangelegd. Wil je alsnog de wedstrijd bijwonen is het dus een must en belangrijk om je asap op de wachtlijst te noteren. Wie eerst staat wordt eerst bediend.
Er komen met zekerheid nog kaarten vrij. De gereserveerde kaarten moeten voor 1 februari afgehaald en betaald zijn, zo niet worden ze bediend aan de fans die op de wachtlijst staan. Ook de kaarten van de bezoekers die niet worden opgenomen komen opnieuw in verkoop.
De dienst ticketing blijft op maandag en vrijdag geopend van 09u tot 12u voor het afhalen van de gereserveerde tickets en om de kans te geven zich op op de wachtlijst te plaatsen.
Laat het duidelijk zijn dat de honger groot is. De carnavalswedstrijd is steeds uitverkocht maar zo snel is zelden gezien! OKAPI LEEFT! WEIR ZEN OILSJT!
BERICHT VAN 17.01:
Het is gebeurd! BAM!
Meer dan een maand voor de carnavalswedstrijd moeten we spijtig genoeg communiceren “dammen oitverkocht zen”. De honger is groot! De drang nog groter! Ook voor het restaurant is het onmogelijk nog in te schrijven.
De gereserveerde kaarten liggen klaar aan het loket. Deze moeten asap opgehaald worden, anders worden deze opnieuw in de verkoop gebracht.
Er zijn nog een zeer beperkt aantal business seats en 100 staanplaatsen voorhanden. De staanplaatsen bevinden zich aan de hoektogen of in de kantine! Ook hier geldt de regel: op = op. Beiden zijn te koop aan het loket.
Er wordt wel een wachtlijst aangelegd. Zo kunnen we fans nog gelukkig maken met tickets die niet worden opgehaald. De kaarten die voor de fans van Brussels werden gereserveerd en niet worden opgenomen komen in de aanloop naar de wedstrijd te koop. Ook hier zal eerst de wachtlijst worden gehanteerd. Je kan je hierop laten plaatsen aan het loket!
Het loket is geopend deze week:
  • Woensdag 18.01 van 17u tot 20u
  • Vrijdag 20.01 van 09u tot 12u
WEIR TELLEN AF!
GROSJ EN FIER!
CARNAVAL BEGINTJ OP DEN OKAPI!

Blijf op de hoogte van okapi aalst!

Via onze social media kanalen en de wekelijkse nieuwsbrief

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.