Zoeken x

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
14 juni 2021

Delen op:

abonnement seizoen 2021-2022

Beste fans,

Vooreerst bedankt voor jullie geduld. Het afgelopen anderhalf jaar was voor iedereen zwaar.  Voor ieder persoonlijk, voor onze partners, voor ons als sportclub,… Iedereen leed onder corona en laat ons hopen dat het ergste nu wel voorbij is. Met z’n allen snakken we opnieuw naar basketbal in het Forum. Met z’n allen snakken we opnieuw naar de vele sociale contacten: voor, tijdens maar zeker ook na de match bij een drankje in één van de kantines of een hapje in het restaurant. Wie weet snak jij wel naar een dansje in het Aalstar Café? Om maar te zeggen, wij hunkeren allemaal samen naar het Okapi van weleer.

Financieel was het voor ieder van ons een moeilijk jaar. Sommige sponsors en bestuursleden deden een extra duit in het zakje, wat – laat ons eerlijk zijn – broodnodig was. Wij beseffen als geen ander dat onze fans niets hadden aan hun abonnement, uitgenomen de online wedstrijden via embl.tv. Echter weet iedereen dat Okapi zonder de abonnementsgelden een moeilijk bestaan kent. Fans waren in Aalst altijd al één van de belangrijkste sponsors.

Afgelopen jaar is een mooie ploeg op de been gebracht, iets waar de sportieve cel opnieuw hard aan werkt. Hierover meer nieuws in de komende weken. Volgend seizoen wenkt de nieuwe BeneLiga of de zo geheten BNXT League. Het brengt ons in de tweede seizoenshelft nieuwe matchen, nieuwe ploegen en een nieuwe wind.

Er is de fans beloofd dat een compensatie zou gegeven worden a rato van €15 per match die omwille van corona niet kon bijgewoond worden. Als club zijn we hieraan tegemoet gekomen maar op een wijze waarop ook Okapi zo goed als mogelijk (financieel) kan verder draaien.  We zochten naar een win-win situatie waarbij onze fans een meer dan terechte en beloofde compensatie krijgen.

Even alles op een rijtje:

Tijdens het seizoen 2019-2020 kostte een blauw zitje €285, een rood zitje €325 en een geel zitje €395. Op deze prijs werd destijds een korting gegeven van €50 onder de vorm van drankbonnen.

Vorig seizoen werd in voorverkoop een korting gegeven die verrekend werd in de gehanteerde prijzen zijnde €250 voor de blauwe zitjes, €290 voor de rode zitjes en €350 voor de gele zitjes.

Hoe zit het nu voor het seizoen 2021-2022?

Dit seizoen worden voor nieuwe abonnees de normale prijzen gehanteerd. Dat wil zeggen

  • Vak M, N, I, H, E (rood), G (rood), L (rood), J (rood): €285
  • Vak A ,B, E (blauw), G (blauw), L (blauw), J (blauw): €325
  • Vak C en D: €395

Men kan nu reeds een nieuw abonnement aanvragen maar de plaatstoewijzing gebeurt pas vanaf 15 augustus.

Voor de abonneehouders van vorig seizoen worden uiteraard kortingen gegeven. Zij hebben immers geen enkele match kunnen bijwonen:

  • Vak M, N, I, H, E (rood), G (rood), L (rood), J (rood): normale prijs voor nieuwe abonnees €285 – korting €70 = €215 + 3 gratis tickets (voucher in te wisselen, uitgenomen de carnavalsmatch)
  • Vak A , B, E (blauw), G (blauw), L (blauw), J (blauw): normale prijs voor nieuwe abonnees €325 – korting €80 = €245 + 3 gratis tickets (voucher in te wisselen, uitgenomen de carnavalsmatch)
  • Vak C en D: normale prijs voor nieuwe abonnees €395 – korting €100 = €295 + 3 gratis tickets (voucher in te wisselen, uitgenomen de carnavalsmatch)

Deze korting wordt de komende DRIE SEIZOENEN gegeven (inclusief de 3 gratis tickets), waardoor het niet gebruikte abonnement van vorig seizoen zichzelf terugbetaalt.

In het abonnement zitten alle matchen: zowel de Belgische competitie, de BNXT, de bekerwedstijden als alle play-off wedstrijden. Als dat geen fantastisch nieuws is!

Uiteraard ben je met je abonnement ook welkom tijdens de matchen van onze dames, die hoog willen eindigen in de op één na hoogste afdeling van ons land en wie weet misschien wel meedraaien om te promoveren.

Het staat iedere bestaande abonnee vrij om als steun aan de club het volledige bedrag te betalen.  Met alle plezier krijgen jullie dan uiteraard ook de extra 3 tickets.

PRACTISCH

Je kan van deze korting genieten als je de abonnementen vernieuwt voor 15 augustus. Ook deze gelden zijn immers belangrijk voor de club.

LET OP… de verwerking gebeurt pas na de meer dan verdiende vakantie van onze medewerkers, dus vanaf 19 juli. Het secretariaat is gesloten vanaf 19 juni tot 19 juli.

Je kan je abonnement hernieuwen door het formulier in te vullen op de website: okapiaalst.be. LET OP:  ZORG DAT ALLE GEGEVENS ZIJN INGEVULD! Je abonnementen zijn echter pas verlengd na betaling via rek nummer BE69 0017 4372 8378  (naam en juiste nummers van je abonnement bij noteren aub)

Voor vragen en inlichtingen kan je terecht op het secretariaat vanaf 19 juli.

Wij communiceren via de nieuwsbrief, onze website en sociale media begin juli de dagen waarop de dienst ticketing zal geopend zijn voor diegenen die aan het loket willen verlengen en cash wensen te betalen.

Wij hopen dat we hiermee tegemoet komen aan de verwachtingen van de fans, de beloofde compensatie en wij verder kunnen werken aan een daadkrachtig Okapi. AAL TESAUMEN is GEEN loos begrip!

Het bestuur

 

 

Selected Value: 0

Facturatiegegevens (indien nodig)

Blijf op de hoogte van okapi aalst!

Via onze social media kanalen en de wekelijkse nieuwsbrief

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.