Zoeken x

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
19 januari 2021

Delen op:

Zondag 24 januari tussen 15u00 en 16u00: VIRTUELE FANDAG

📣Ola…. GROOT NIEUWS

Op zondag 24 januari tussen 15u00 en 16u00 vindt de VIRTUELE FANDAG plaats.

Okapi Aalst trekt alle registers open om onze fans en in het verlengde alle Aalstenaars een leuk uur te bezorgen vanuit Het Forum, de band aan te houden en de spelers naar de huiskamer te brengen.

  • De spelers houden een model training
  • De spelers dragen een eyecatcher of eerder iets subtieler… Wie zal het zeggen? Jullie! Want achteraf wordt een korte quiz georganiseerd voor de goed oplettende fan.
  •  Ook de mascotte is van de partij… alleen is de vraag: wie zit in het pak van “den Okapi”? Neen, het is deze keer niet David. Maar wel een bekende Aalstenaar/Vlaming. Door de uur durende uitzending worden tips verstopt. Ook deze vraag zal deel uit maken van de quiz.
  • Men kan een reischeque winnen van maar liefst 1000 euro, geschonken door Reizen De Lathauwer uit Aalst. Dikke merci aan Bruno De Lathauwer en zijn team, want je moet het maar doen in deze voor o.a. de reissector moeilijke tijden! Verder geven we nog 3 gratis abonnementen weg voor volgend seizoen en een aantal posters van het team
  •  De namiddag wordt aan elkaar gepraat door onze eigen Plop, in een regie van Paulien Van Mulders en met technische ondersteuning van Tom Van Caeckenberghe en partner Oilsjt Mjoezik.
  • Regelmatig worden spelers, een coach of een bestuurslid voor de camera gebracht. Een kort interview wordt hun deel. De man die de interviews afneemt is niemand minder dan Schepen van Sport Matthias De Ridder . Is de opvolger van de Aalsterse Louis De Pelsmaecker geboren?
  • De uur durende (15u00-16u00) virtuele fandag wordt live gestreamd op aalst.tv, Oilsjt Een Weireldstad, Oilsjt Mjoezik en ons eigen sociaal media kanalen.

Omdat onze fans belangrijk zijn!
#Okapiaalstublieft

Blijf op de hoogte van okapi aalst!

Via onze social media kanalen en de wekelijkse nieuwsbrief

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.